En Happy produktion

Ni står för kunskapen och vi står för pedagogiken. Ni väljer, vi skapar. Inga kostnader för licenser, inga begränsningar utan precis som just ni vill ha det.

Vi är Happyworks och vår styrka är att skapa motiverande, inspirerande och upplevelserika E-learnings, samtidigt som vi fokuserar på att göra krångliga saker roliga och lätta att förstå.

När vi producerar utbildningar utgår vi oftast från vårt alldeles egna gränssnitt, The Xperience, det gör vi för att inte behöva begränsa oss. Vi vill ha friheten och möjligheten att kunna leverera det som våra kunder efterfrågar och drömmer om. Men utan att det kostar skjortan.

För oss är det viktigt att alla företag stora som små ska ha möjlighet och råd att utbilda sina anställda,

Nano Xperience

Nano, micro, mini, ja kärt barn har många namn och inte har det väl undgått någon att detta är det nya svarta?

Korta utbildningar på två till sju minuter. Det här är det självklara valet för dig som vill bygga ett skalbart lärande med korta moduler istället för att samla allt i ett paket.

TEXT / BILD

Page Xperience

En Page Xperience är ett digitalt lärande uppbyggt som en interaktiv pdf.

Vi skapar en snygg förstasida och sedan en lång fil med text, bild, panel och interaktioner. Resultatet blir en billig och ganska enkel, men snygg, utbildning.

TEXT / BILD / INTERAKTIONER / FRÅGOR

Happy Xperience

När du vill ha det där lilla extra.

Här finns det inga begränsningar utan det är din fantasi som får säga stopp. Film, spel, interaktioner, animeringar – ja här blandar vi allt och resultatet blir inspirerande, kreativ och nyskapande.

FILM / INTERAKTIONER / GAMIFICATION / ÖVNINGAR / FRÅGOR / ANIMERINGAR / SPEAKER / TEXT / BILD

Vilken Xperience behöver du?

Gör vårt test för att se vilket behov av produkt som du har.

Markera den faktor som är viktigast för dig. Klicka sedan på knappen för att se hur vi kan hjälpa dig att hitta rätt lösning för dina behov.

Vi har liten budget
Vi har många idéer som vi vill förverkliga
Vi har en flashutbildning som behöver uppdateras
Vi vill göra om en pdf till en utbildning
Vi vill vara kreativa utan några begränsningar