Vi erbjuder

På Happyworks är vi övertygade om att effekten av en E-learning blir större om utbildningen även blir en rolig och interaktiv upplevelse. Genom att arbeta kreativt tar vi fram lösningar som ger er E-learning det lilla extra för att skapa engagemang och värde för användaren.

Vår huvudsakliga styrka är att skapa motiverande, inspirerande och upplevelserika E-learnings, samtidigt som vi fokuserar på att göra krångliga saker roliga och lätta att förstå.

Men går det verkligen att göra den gamla systemutbildningen inspirerande och rolig?

– Självklart! Genom att integrera grafik, film, interaktiva övningar och reflektioner som engagerar användaren kan även krångliga och till synes tråkiga ämnen vara inspirerande och lustfyllda.

Vi hjälper er med allt - från workshop till leverans!

Pedagogik

En E-learning ska vara engagerande och enkel att ta till sig, oavsett om det handlar om en introduktion till företaget eller om komplicerade lagstiftningar.

Varumärkesbyggande

Ett starkt internt varumärke stärker din personal och det skapar lojalitet, produktivitet och en bättre arbetsmiljö.

Happyworks out of office

- tjänsten där vi sköter vårt jobb på ditt jobb!

Vill du att dina medarbetare ska få rätt kompetens genom smart och tillgänglig E-learning. I tjänsten Out Of Office får du hjälp och stöd under hela (eller delar av) er digitala kompetensförsörjning.

Vi gör din verksamhet effektivare, avlastar dina medarbetare och driver dina projekt på plats – som en del av ditt team.

Kontakta oss så fixar vi Out of Office till dig!