Vi erbjuder

På Happyworks är vi övertygade om att effekten av en E‑learning blir större om utbildningen även blir en rolig och interaktiv upplevelse.

Genom att arbeta kreativt tar vi fram lösningar som ger er E‑learning det lilla extra för att skapa engagemang och värde för användaren.

Vi hjälper er med allt - från workshop till leverans!

Vad är det som gör en E‑learning bra?


En E‑learning som håller användaren engagerad och där innehållet är relevant är en E‑learning som användaren minns. För att säkerställa att våra leveranser lever upp till våra kriterier för en Happyproduktion använder vi oss av tre byggstenar. Läs mer om dem nedan.

Pedagogik

En E‑learning ska vara engagerande och enkel att ta till sig, oavsett om det handlar om en introduktion till företaget eller om komplicerade lagstiftningar.

Varumärkesbyggande

Ett starkt internt varumärke stärker din personal och det skapar lojalitet, produktivitet och en bättre arbetsmiljö.

Happyfication

Vi anser att det ska vara roligt att lära sig, att det går så mycket enklare då. Därför skapar vi innehåll som är relevant, intressant och samtidigt motiverande för användaren – för då blir det roligt!

Skräddarsydda E‑learnings

- tillsammans skapar vi det bästa lärandet!

Vi hjälper företag och organisationer att kompetensutveckla sin personal genom att skapa relevanta, effektiva, upplevelserika och skräddarsydda lösningar. Vi sätter aldrig upp några hinder utan ser möjligheterna i varje produktion. Vi älskar att utmana både oss själva och våra kunder att tänka nytt, det ser vi som vårt uppdrag.

Kontakta Axel så berättar han mer!

HappyTalk

- vill du bli inspirerad?

Happy Talk är en föreläsning där vi på Happyworks kommer till ert företag för att inspirera och diskutera E‑learning. Hur vi skapar en bra E‑learning är en fråga vi tittar på från flera olika perspektiv och under föreläsningens gång ger vi vår syn på trender, skalbart lärande, gameification, engagemang, varumärkesbyggande och att skapa ett roligt lärande.

Hör av er till Axel och boka en föreläsning idag!

Happyworks Out of Office

- tjänsten där vi sköter vårt jobb på ditt jobb!

Vill du att dina medarbetare ska få rätt kompetens genom smart och tillgänglig E‑learning? Behöver du täcka upp för en roll under en rekryteringsprocess eller sjukfrånvaro? I tjänsten Out of Office erbjuder vi en erfaren HR-specialist inom strategisk digital kompetensförsörjning. Vi gör din verksamhet effektivare, avlastar dina medarbetare och driver dina projekt på plats – som en del av ditt team.

Kontakta oss så fixar vi Out of Office till dig!