Vilka är vi?

Ett Happyworks, flera personligheter

Vi på Happyworks är experter på att hjälpa våra kunder att se möjligheter, tänja gränser och ligga i framkant vad gäller digitalt lärande. Vi utmanar våra kunder att tänka nytt. Det betyder att våra kunder behöver vara modiga, vilket är en nödvändighet för att vara ledande.

På Happyworks arbetar vi efter våra värdeord vilket betyder att ni möter en glad, empatisk och engagerad samarbetspartner som gillar öppen och tydlig kommunikation.

På vårt kontor i Västerås sitter ett glatt gäng på sex personer som har väldigt roligt tillsammans!


Axel Dahlin

Key Account Manager & Project Manager

Axel är en slags hybrid av en värmlänning och en storstads-bo. Ett socialt energiknippe som säkert springer sju hundra tusen mil i Rocklundaspåret varje vecka.

På Happyworks är det Axel du ska höra av dig till om du vill veta mer om oss, eller om du har ett projekt du vill prata om. Han kan svara på alla dina frågor och även skicka med dig ett göteborgsskämt på köpet.


Cecilia Sköld

E‑learning Strategist & Creative Director

Om "ett leende på läpparna" var en OS-gren så skulle Cecilia Sköld vara en OS-medaljör. Ingenting är omöjligt och alla hinder är utmaningar som hon med glädje ställs inför.

Cia är Happyworks motsvarighet till flygplanens kontrolltorn, Gunde Svan och Micael Bindefeld. Planering och utmaning med snygg Finnish.


Anders Sällberg

Developer & Instructional Designer

Anders är en brädspelstokig Jedi Master. Om han säger att han varit och fäktats under helgen så ljuger han inte och vi misstänker att Sällberg är ett Pseudonym för Skywalker. Anders är även enligt rykte en grillmästare. En Jedi/Grill master helt enkelt.

Anders är också en Jedi på arbetet, han utvecklar och designar bland annat interaktiva och pedagogiska lösningar som engagerar och utmanar användaren.


Moa Alneskog

CEO, Scriptwriter & Project Manager

Om du frågar Moa så är OS en sport, Håkan Hellström är det bästa som hänt sedan lagad mat och ormar är djävulens påfund. Hon har även bevisat att ölprovning sker med rökmaskin för att uppnå bästa resultat.

Moa är Happy i “Happyworks” personifierad, det finns inget som heter “för krångligt” i hennes värld och hon hanterar fler bollar i luften än vad en hel ensemble kan göra på Cirkus Scott.


Hanna Jarlängen

Web developer & Designer

Hanna skrattar så hon gråter åt "det var två bagare och en smet", drömmer om en hälsosammare planet och anser att choklad är Guds gåva till mänskligheten.

Färg och form är Hannas paradrätt i sin yrkesroll. Med hennes touch blir utbildningen levande och en härlig upplevelse.


Marina Carlson

Web developer

Vid ett första intryck är Marina lugn som en filbunke, men låt inte skenet bedra! Dessa små fötter dansar in på morgontimmarna och springer med lätta steg mot nya utmaningar (om hon inte ser en hundvalp på vägen förstås, då stannar hon tvärt och smälter till en liten pöl av “aaw” som en emoji med hjärtan istället för ögon).

Förutom en grym programmerare så är Marina Happyworks egna backup-funktion som informellt håller ordning på vad vi gör och vad som behöver göras. En doer med koll!.