Vi erbjuder

På Happyworks är vi övertygade om att effekten av utbildningen blir större om utbildningen även är en rolig och interaktiv upplevelse. Genom att arbeta kreativt tar vi fram lösningar som ger er utbildning det lilla extra för att skapa engagemang och värde för användaren.

Vår huvudsakliga styrka är att skapa motiverande, inspirerande och upplevelserika utbildningar. Samtidigt som vi fokuserar på att göra krångliga saker roliga och lätta att förstå.

Men kan man verkligen göra alla utbildningar, även om ett nytt IT-system, inspirerande och roliga?

– Självklart! Genom att integrera grafik, film, interaktiva övningar och reflektioner som engagerar användaren kan även krångliga och till synes tråkiga ämnen vara inspirerande och lustfyllda.

Vi hjälper er med allt - från workshop till leverans!

Pedagogik

En utbildning ska vara engagerande och enkel att ta till sig, oavsett om det handlar om en introduktion till företaget eller om komplicerade lagstiftningar.

Varumärkesbyggande

Genom att utgå från er grafiska och språkliga profil kan vi skapa en utbildning som lyfter fram och stärker ert interna varumärke.

Happyworks out of office

- tjänsten där vi sköter vårt jobb på ditt jobb!

Klart du vill att dina medarbetare får rätt kompetens genom smart och tillgänglig e-learning. Känna tryggheten i att ha någon som stod under hela (eller delar av) din digitala kompetensförsörjning.

Det är vi som gör din verksamhet effektivare. Avlastar dina medarbetare och driver dina projekt på plats – som en del av ditt team.

Kontakta oss så fixar vi Out of Office till dig!